Peníscola es converteix en plató de cinema aquest pont d’octubre

Una nova experiència que s'engloba dins del producte Peníscola de Cinema

Peníscola ha iniciat el pont d’octubre amb la primera de les activitats de turisme vivencial amb les quals la destinació promociona la seua condició de ciutat-plató i mostra els seus enclavaments més atractius per a les càmeres. Les jornades es duran a terme fins dilluns que ve, 12 d’octubre, i han sigut programades des de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament. Aquesta nova experiència s’engloba dins del producte Peníscola de Cinema, i està dissenyada perquè el visitant i turista es convertisca en part del repartiment cinematogràfic per un dia.

Aquesta vesprada s’ha dut a terme la primera performance en la plaça de Bous sota la temàtica “Aventures i pirates”. Amb l’escenari de rodatge decorat, “La rueda del infierno” ha mostrat als espectadors com es desenvolupa un rodatge en viu.

L’experiència cinematogràfica en viu continuarà demà a la plaça de Bous i a la Bateria del Calvari centrada en la “Peníscola de Cinema Històrica”. Els passes seran a les 12:00h, amb La toma de Valencia, i a les 18:30h amb “El torneo de Peñíscola”. Les persones participants podran reviure la història de com el Cid va prendre la Ciutat de València representada en les muralles de la ciutadella i sentir-se com un extra en la gran superproducció.

El diumenge 11 els passes giraran entorn de “Peníscola de Cinema Fantasia heroica” i tindran lloc a les 12:00h, amb “El ataque de los demonios” a les 18:30h, amb “El bárbaro y el dragón”. Les escenes representaran, amb tota mena de detalls, escenes icòniques de guerra i fantasia heroica.

El passe del dilluns, 12 d’octubre, tindrà lloc a les 12:00h i també girarà entorn de la temàtica pirata i aventurera. “El desembarco de los bucaneros” serà el nom de l’acció, on els “actors i actrius per un dia” viuran un desembarcament i hauran d’enginyar-se-les per a no posar-se en perill.

Directe