Morella convida a redescobrir-la en la tardor

Es llança una nova campanya per potenciar el destí turístic després de les dades positives de l’estiu

Estem a punt d’entrar en la tardor, una de les millors èpoques per visitar Morella. És per això que des de la regidora de Promoció turística s’inicia una nova campanya per atraure visitants i mostrar-los els grans atractius de la Ciutat i l’extens terme municipal.

En tardor, a més de gaudir del patrimoni monumental de Morella destaca la natura i les possibilitats que ens ofereix en uns mesos on té una imatge única. Morella compta amb una extensa xarxa de senders que t’apropen fins racons ben bonics amb boscos exuberants, rius o rutes per fer en BTT, entre altres.

Per altra banda un dels grans atractius de Morella és la gastronomia i en la tardor trobem uns època amb molts de productes únics com són els bolets i altres fruits que ens dona el bosc. Són molts els restaurants que potencien estos productes ben maridats amb la carn o el formatge d’excel·lent qualitat a la comarca dels Ports.

Sobre tot, Morella com a destí ofereix qualitat, tranquil·litat, hospitalitat i seguretat. Un bon destí i un destí segur per a estos moments que estem vivint.

La primera de les accions d’esta campanya ‘Redescobreix Morella’ és un vídeo promocional. On com es pot veure, redescobrir Morella és recarregar, reconnectar, relaxar-se. Tot això gaudint del que ofereix la nostra Ciutat, un dels pobles més bonics d’Espanya com acredita pertànyer a esta reconeguda associacions de municipis.

La regidora de promoció turística, Mari Carmen Escuder, destaca que ‘Morella, com hem demostrat, és un gran destí gràcies al bon treball i col·laboració amb tots els professionals del sector. En moments complexos s’ha vist la fortalesa que tenim. Ara, a les portes de la tardor, és un bon moment per a recordar que Morella, en esta època, és un lloc ideal per vindre a gaudir’.

Directe