Vinaròs sobrepassa el 71% de l’ocupació turística

Turisme fa un balanç moderadament positiu i per sobre d'altres destinacions similars

El regidor Marc Albella, en roda de premsa

El regidor d’Interés Turístic i Promoció de la Ciutat, Marc Albella, ha fet un balanç de la temporada estiuenca atípica marcada per la crisi sanitària del coronavirus. Segons detallava durant els mesos de juliol i agost s’ha aconseguit una ocupació mitja als allotjaments del 71,5%, mentre que l’any anterior aquesta xifra es va elevar fins al 89%.

Pel que fa a les dades més concretes, al juliol la mitja ha sigut del 70% davant del 84% que es va assolir l’any passat, mentre que a l’agost l’ocupació ha sigut del 73%, front al 95% del mateix període registrat al 2019. Si detallem encara més aquestes dades, els hotels han aconseguit durant l’estiu una ocupació mitja del 63%, els apartaments un 68% i els càmpings un 88%.

El regidor Albella ha destacat que “des del Departament de Turisme es fa una valoració moderadament positiva d’aquestes dades, tenint en compte la difícil situació que travessa sector i que altres ciutats turístiques similars a Vinaròs no han superat la mitja del 60%”.

D’altra banda, el regidor també feia un balanç de les activitats turístiques que s’han programat durant els mesos de juliol i agost. En aquest cas, sí que feia un valoració molt positiva i destacava que alguns actes, com els concerts del Vinaròs Arena, el cinema a la fresca o les visites guiades han aconseguit penjar el cartell d’aforament complet.

Durant la seua intervenció Albella ha agraït el gran esforç que ha fet el sector privat per adaptar-se a la nova realitat i oferir una atenció de qualitat, tant als veïns com als visitants. Així mateix, també estenia els seus agraïments al Departament de Turisme i Tourist Info per la feina realitzada, al servei de salvament i socorrisme que fins a finals de setembre continuarà amb les tasques de vigilància, als informadors de platges contractats per la Generalitat Valenciana, Policia Local pel gran treball realitzat per a garantir la seguretat de les persones i a la Brigada Municipal que ha fet un gran esforç per mantenir el litoral adequat.

Directe