“És important que continuem mantenint i garantint la seguretat dels qui ens visiten”

La Policia Local continua col·laborant amb el sector turístic per la prevenció i seguretat

“És important que continuem mantenint i garantint la seguretat dels qui ens visiten”

El sector turístic de Peníscola i la Policia Local continuen treballant de manera conjunta per a encarar el final del mes d’agost amb l’acompliment de les noves mesures de prevenció i seguretat.

“És important que continuem mantenint i garantint la seguretat dels qui ens visiten” ha comunicat la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París, qui ha explicat que l’Ajuntament continua amb el dispositiu de seguretat establit en la localitat.

El nombre d’efectius policials s’ha triplicat en zones com platges, passeig i nucli antic durant l’estiu, i s’ha incrementat en un 50% durant els caps de setmana. De la mateixa manera ha succeït amb el treball que estan duent a terme els agents juntament amb el sector turístic de la destinació.

La Policia Local continua duent a terme tasques de comprovació en els establiments d’allotjament de la ciutat, amb l’objectiu de supervisar les mesures de seguretat sanitària adoptades per les empreses turístiques, compartir recomanacions i propostes o solucions que estiguen aplicant-se en altres establiments. Els efectius posen especial atenció en la supervisió de mesures adoptades en espais comuns com menjadors, piscines, accessos, halls i llocs d’alt trànsit.

“La responsabilitat de la nostra planta hotelera i els empresaris d’allotjaments turístics és exemplar” ha constatat la regidora de l’àrea, que ha afegit que el sector està “conscienciat i preparat per a continuar allotjant hostes amb tota seguretat”.

La regidora ha agraït a tots els treballadors del sector la seua implicació per garantir estades segures en la població.

Els agents duen a terme la seua tasca rutinària de visites a allotjaments turístics pels càmpings i apartaments vacacionals, complementant així “i sumant esforços al costat de la Policia Autonòmica, competent en matèria d’inspecció, que està treballant al costat dels establiments de restauració i oci del municipi en la comprovació i adopció de mesures de seguretat” ha explicat París.

Directe