Peníscola suma més de 50.000 visualitzacions dels seus nous vídeos promocionals

Es tracta d'una acció a les xarxes socials per donar a conèixer els atractius de la localitat

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha valorat “molt positivament” l’acolliment dels nous vídeos promocionals que la destinació ha compartit en els últims dies a través de les seues xarxes socials.

Concretament, es tracta de tres vídeos en els quals destaquen el patrimoni natural i cultural, centrats en les platges com a principal recurs turístic, així com en les zones naturals protegides com l’aiguamoll, un pulmó en ple centre urbà, així com el Parc Natural de la Serra d’Irta, que compta amb 16 cales naturals totalment verges; a més, el tercer vídeo se centra en l’atractiu del Barri antic, els seus carrerons estrets rematats pel Castell templer pontifici, una ciutadella de gran atractiu que els figurants recorren en família, com la resta de localitzacions.

Enfocats en aquest segment, s’ha compartit a més un quart audivisual més extens amb la suma dels tres vídeos anteriors.

En els primers dies després del seu llançament els quatre vídeos sumen ja, tant en la pàgina oficial de Peníscola Turisme de Facebook com en Instagram, més de 50.000 visualitzacions, destacant el vídeo referent a les platges urbanes, amb més de 20.000 visualitzacions.

Des d’avui estan també disponibles en els canals de Youtube, on Peníscola és líder de visualitzacions en tota la Comunitat Valenciana amb més de huit milions de visites.

Vídeo promocional de les cales i platges de Peníscola

La regidora de l’àrea, Raquel París, ha posat en valor la importància de generar nous materials audiovisuals per a la identitat de marca de la destinació i canalitzar-los a través dels diferents canals online oficials: “les xarxes socials hui dia estan plenament integrades dins del nostre pla de màrqueting digital, hem produït nou material audiovisual per a donar un impuls a la marca i oferta de la destinació en un any en què necessitem sumar tots els esforços possibles per a recordar als nostres turistes que els estem esperant i continuar així consolidant la nostra destinació com a referent en la Comunitat”

Aquesta acció en xarxes se suma a la resta de l’estratègia promocional que ha estat desenvolupant la destinació per a aquesta temporada en mitjans de comunicació, un any en què la destinació ha fet un important esforç per a consolidar reserves i contribuir a la reobertura de la major part de l’oferta turística de la destinació.

Directe