Peníscola renova les lletres XL del Passeig Marítim

És un dels llocs més fotografiats i compartit a les xarxes socials

Aquesta setmana s’han renovat, en el Passeig Marítim de Peníscola, les lletres XL, un atractiu més entre l’arena de la platja Nord i la font Camilo José Cela que es van situar l’estiu de 2018 i ha sigut una de les imatges més fotografiades i compartides en xarxes socials.

Es tracta d’un escenari fotogràfic en el qual els visitants poden prendre les seues instantànies sobre un fons inigualable com és la silueta peniscolana.

La reposició d’aquestes lletres respon a la voluntat d’executar accions per a l’embelliment de l’entorn urbà de la localitat, “petites intervencions que afavoreixen la millora de l’aspecte de la via pública i que hem considerat millorar donada la quantitat d’imatges que d’elles es comparteixen i viralitzen en l’entorn digital” ha explicat la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París.

Les anteriors estaven deteriorades, aquesta nova instal·lació, més robusta i de materials amb major durabilitat, espera continuar captant els flaixos i les mirades de centenars de milers de visitants de la ciutat.

Directe