Peníscola hissa la bandera Qualitur a la platja Nord

Amb l'assistència del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha assistit avui a l’hissat de la bandera Qualitur a la qualitat turística que concedeix la Generalitat per a distingir l’excel·lència dels serveis i la qualitat de les platges. Turisme Comunitat Valenciana ha distingit la Platja Nord, la qual cosa suposa un «reconeixement al treball diari i compromís diari dels serveis municipals a favor de l’excel·lència de la platja».

A l’acte, que ha tingut lloc en el Passeig Marítim, ha assistit el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, que ha destacat que les banderes atorgades certifiquen la qualitat de les platges i l’esforç de Peníscola per posar en valor el seu patrimoni paisatgístic i turístic, perquè aquestes valoren no sols els esforços que es realitzen en matèria de qualitat, sinó també la preservació del medi ambient i la seua accessibilitat

Directe