L’Oficina de Turisme de Vinaròs s’acredita amb el distintiu “Responsible Tourism”

Reconeix que segueix totes les mesures de prevenció contra la Covid-19

La Tourist Info de Vinaròs s’ha distingit amb nou distintiu per tal d’oferir una atenció òptima als visitants. En aquesta ocasió, es tracta del segell “Responsible Tourism” creat per la Secretaria d’Estat de Turisme, que acredita el compliment de totes les normes de seguretat establertes pel Ministeri de Sanitat per tal reduir la propagació del coronavirus.

Aquesta distinció es pot aconseguir de forma gratuïta des de la pàgina web del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme després d’emplenar un formulari, en el que s’estableix el compromís de seguir les Guies de mesures per a la reducció del contagi per la Covid-19. Cal destacar que aquest distintiu és únic i intransferible i caldrà renovar-ho cada any. A més, la Tourist Info Vinaròs també segueix el Pla de Contingència que s’ha aprovat en base a les recomanacions de Turisme Comunitat Valenciana.

Les “Guies de mesures per a la reducció del contagi pel coronavirus SARS-CoV-2 en el sector turístic”, han estat elaborades amb la participació del sector, els agents socials i les Comunitat Autònomes, amb la corresponent validació per Sanitat. Es tracta de documents que seran la referència per a la creació de normes a nivell mundial, després d’un acord adoptat a la seu de l’Organització Internacional de Normalització (ISO).

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat “que aquesta nova distinció, “Responsible Tourism”, és una mostra més del nostre compromís per oferir una atenció segura i de qualitat”. Igualment ha explicat que “des de la Regidoria ens hem posat en contacte amb totes les empreses perquè coneguen el distintiu, facen les gestions per tal d’aconseguir-lo i entre tots i totes, fem de Vinaròs una destinació segura per als nostres residents i visitants”.

Directe