La Policia Local de Peníscola inicia una campanya informativa per a l’ús de la mascareta

S'activarà també un equip d'informadors

Els agents de la Policia Local de Peníscola estan realitzant patrulles informatives per a l’acompliment de les recomanacions en matèria de seguretat sanitària. Concretament, en aquests primers dies després de l’obertura de la mobilitat entre províncies i entre comunitats autònomes, a l’entorn del nucli antic de la ciutat, per la configuració del qual és difícil poder mantindre la distància de seguretat, s’ha estat sol·licitant l’ús de la mascareta.

“És important que tots col·laborem a continuar avançant i que no hi haja cap pas enrere” ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez, que ha incidit en la importància que “tots prenguem consciència que seguirem bé en la mesura en què el nostre comportament siga responsable i solidari” ha valorat.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament es preveu seguir amb aquesta campanya informativa per part del cos de la Policia Local, no sols a la Ciutat Antiga, configurada amb carrerons estrets, sinó també en els entorns del passeig marítim o les platges, per a això s’activarà també i de manera coordinada amb el cos policial, un equip d’informadors en via pública a l’inici del mes de juliol, gràcies a l’impuls d’un Pla d’Ocupació, per part de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament.

Directe