Peníscola posa en marxa el servici de transport públic entre el centre i les urbanitzacions

A partir del proper dilluns 19 de juny

L’Àrea de Servicis de l’Ajuntament de Peníscola ha anunciat la posada en marxa del servici de transport públic urbà. El dilluns, 29 de juny, iniciarà el funcionament de les tres línies que connecten el nucli urbà amb les zones d’urbanitzacions. L’empresa de transport Hife és l’encarregada de dur a terme el servici durant la temporada estival, per al qual des del consistori s’ha realitzat una aportació de 22.330 euros.

La línia 1 connectarà la Plaça Constitució amb la zona de Font Nova i realitzarà 14 expedicions diàries des de les 09:00h fins a les 22:30h. La línia 2 tindrà l’eixida en Urbanització Mediterrani i recorrerà la zona de la carretera nacional CV-141 amb un total de 8 rutes diàries. Finalment, la línia 3 eixirà des de la Plaça Constitució i connectarà el centre de Peníscola amb la zona de Atalayas tres vegades al dia.

A més, l’Ajuntament de Peníscola comença la senyalització del nou carril bici en l’Avinguda del Papa Lluna, pel que s desplaça l’actual carril del passeig a la calçada per a garantir la mobilitat segura en aquest entorn.

Directe