Els primers visitants gaudeixen de l’art rupestre de la Cova Remígia

Els visitants hauran d’entrar de 4 en 4 i amb mascareta

Els primers visitants gaudeixen de l’art rupestre de la Cova Remígia

Els primers visitants de la temporada ja ha conegut la Cova Remígia d’Ares del Maestrat. Les visites guiades a l’abric d’Ares a càrrec del Parc Cultural de la Valltorta es van veure paralitzades degut a l’Estat d’Alarma i, tot i que la seua reobertura estava programada pels dies 6 i 7 de juny, la pluja va impedir que es pogués dur a terme.

És per això que aquest cap de setmana la Cova Remígia ha acollit els primers turistes de la temporada d’estiu. Els visitants hauran d’entrar de 4 en 4 a l’abric, per tal de poder mantenir la distància de seguretat, i amb mascareta.

Amb més de 750 figures en bon estat de conservació, l’abric d’Ares va ser descobert a principis del s. XX. Predominen les escenes de caça, amb representació de cabres, bous i cérvols.

Per visitar l’abric, cal inscripció prèvia a través del Museu de la Valltorta. Es podrà visitar tots els dissabtes i diumenges de juny a les 11h i a les 17h. Des de la Valltorta s’espera mantenir o ampliar aquest horari al llarg de juliol i agost, però tot dependrà de l’evolució de l’actual situació.

Directe