Morella obre pràcticament tots els seus serveis turístics

La presó medieval s'uneix al Castell, museus o Saltapins

Morella obre pràcticament tots els seus serveis turístics

Morella obre pràcticament tots els seus serveis turístics amb monuments, museus, comerços, hotels, cases rurals i activitats de turisme actiu entre aquest cap de setmana i el que ve. Així, aquest cap de setmana obrirà la Presó del S. XIV de Morella, la qual s’uneix al Castell de Morella, el Museu Temps de Dinosaures i Saltapins entre altres activitats de la ciutat. Aquesta obrirà des dimarts a diumenge amb horaris d’11.00 hores a 14 hores i de 16.00 hores a 19.00 hores. Aquestos segueixen els protocols i mesures sanitàries enfront de la COVID-19 per a garantir la seguretat de totes i tots.

Video Thumbnail
Reobri el museu de la presó de Morella
This video is about Reobri el museu de la presó de Morella
Rocío Querol és la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Morella

A més, Saltapins és una de les principals activitats de turisme actiu i familiar de Morella, la qual està oberta des del 23 de maig. Així, aquesta té més capacitat i el parc s’obri entre setmana a partir de quatre persones. La visita al parc s’ha de reservar a través de la seua pàgina web www.saltapins.com. Saltapins és un parc d’aventura a l’aire lliure situat al bosc de la Fàbrica Giner. Es tracta d’una activitat per a totes les edats en la qual s’han de salvar diferents obstacles com ponts tibetans i tirolines que uneixen els pins del parc.

La regidora de Serveis Turístics, Ana Adell, ha destacat “l’esforç que fem entre tots i totes per a obrir els diferents comerços, establiments i allotjaments i recuperar, a poc a poc, l’activitat turística de la ciutat”. L’edil ha explicat que “aquest cap de setmana estaran oberts pràcticament tots els serveis turístics amb l’obertura de bars, restaurants, hotels i cases rurals entre altres establiments i comerços”. Ana també ha comentat que “Saltapins alberga reserves des que van obrir el passat mes de maig i augmenta la seua capacitat de manera que a partir de quatre persones obre també entre setmana”.

També cal explicar que els allotjaments de Cases de Morella, de gestió municipal, es poden reservar per a disfrutar de l’estança a Morella i els seus voltants. Així, els Refugis de Pereroles, La Serra i la Casa Forestal, les cases d’Herbeset, les d’Ortells i la Casa Julián estan disponibles i permeten realitzar activitats en entorns naturals i a l’aire lliure a escassos quilòmetres de Morella. Es pot obtindre més informació a la web www.casesdemorella.com.

Directe