Morella, candidata a destí “family friendly” 2020

La ciutat ha estat escollida pel portal Vrbo en la categoria d’entorns rurals

El portal web de lloguer vacacional Vrbo (antiga HomeAway) ha seleccionat a Morella per als premis Destino Family Friendly 2020. Així, la ciutat emmurallada opta al premi en la categoria d’entorns rurals, en la qual participen sis pobles més d’arreu del territori espanyol.

Cal explicar que participen un total de 18 localitats en tres categories diferents que se separen entre municipis amb costa, urbans i entorns rurals, sis en cada categoria. Els municipis guanyadors es donaran a conéixer el 8 de juliol i el concurs ja està obert per a votar a través del portal fins al 26 de juny.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha volgut “agrair al portal haver escollit la nostra ciutat per a participar en aquest concurs i optar a ser ciutat family friendly”. L’edil ha destacat que “el turisme familiar és un dels més freqüents a Morella amb activitats referents com els circuits del parc d’aventura Saltapins o el Museu Temps de Dinosaures que acullen moltes famílies durant l’any.

Rhamsés a volgut “animar a totes i tots a participar i votar per Morella” i ha afegit que “és una bona oportunitat per a donar a conéixer les activitats turístiques i familiars que es poden realitzar a Morella”. Finalment, ha volgut “animar a totes i tots a votar per Morella i aconseguir aquest reconeixement”.

Cal recordar que Morella està dins de les Ciutats Amigues de la Infància d’Unicef. A més, també participa en el projecte Tour&Kids de Turisme de la Comunitat Valenciana i compta amb diferents recursos turístics familiars com el parc d’aventura Saltapins o el Museu Temps de Dinosaures. Finalment, cal explicar que els diferents espais turístics de Morella compten amb material específic per a xiquets i xiquetes.

Directe