Benicarló dona suport al sector turístic i reforça el missatge de destinació segura

Les platges estan "en perfecte estat", però encara no es sap "quan ni com" es podran obrir

Benicarló dona suport al sector turístic i reforça el missatge de destinació segura

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benicarló ha iniciat una campanya de suport a les empreses turístiques de la ciutat per tal de posar en valor les potencialitats del sector i reforçar el missatge que Benicarló és una destinació turística segura. Així ho ha explicat aquest matí la regidora de Turisme, Isabel Cardona, en una roda de premsa telemàtica en la qual s’ha mostrat convençuda que «el sector turístic de Benicarló té una sortida esperançadora, en el sentit que som una destinació de segones residències, amb poques aglomeracions i amb una gran oferta d’espais naturals i culturals».

Isabel Cardona ha explicat que el Departament de Turisme ha hagut de reorientar la seua estratègia a causa de la crisi sanitària i ha detallat que «ara mateix, els nostres objectius es concentren en promocionar les empreses que conformen el nostre sector turístic, ja siga en l’àmbit de la restauració, la nàutica o els allotjaments turístics, i en vendre’ns també com a destinació turística».

Vídeo promocional dels comerços de Benicarló

Amb aquest replantejament de base, el Departament ha encarregat l’elaboració d’un total de 14 vídeos promocionals que ja han començat a moure’s per les xarxes socials institucionals i que pretenen donar visibilitat a totes les persones que treballen per mantindre viu un sector fonamental per a l’economia de Benicarló.

També s’ha produït un vídeo sobre la reactivació del sector de la restauració, una de les potes fonamentals de l’estratègia turística de Benicarló.

https://youtu.be/6-ITfSEAQjs
Vídeo promocional de l’empresa Anavegar de Benicarló

De cara a l’estiu, Isabel Cardona ha assenyalat que «estem apostant per la continuïtat de les experiències turístiques» i ha anunciat que «donarem especial suport a aquelles activitats que s’organitzen a l’aire lliure». Sobre les platges, la regidora ha constatat que «ara mateix estan en perfecte estat» però ha remarcat que «fins que no tinguem els protocols concrets per part de les autoritats sanitàries no podrem saber quan ni com podrem obrir-les».

Roda de premsa íntegra de la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Benicarló, Isabel Cardona

Finalment, Isabel Cardona ha volgut llançar un missatge d’optimisme. «Hem de tindre l’esperança posada cap al futur», ha remarcat, i ha mostrat tot el seu suport al sector turístic. «Mantenim un contacte directe amb totes les empreses turístiques —ha dit— i els informem de tot allò que els pot interessar: ajudes, cursos de formació, webinars, etc.». «Estem a la seua disposició per a qualsevol consulta, dubte o proposta», ha finalitzat.

Directe