El sector turístic de Morella es reuneix per amanir la desescalada

Rhamsés Ripollés apunta com aquest “és un moment per buscar noves oportunitats que el nostre territori ens ofereix"

Foto: Rafa Ruiz

Morella és una ciutat en la que el turisme és un dels seus principals motors econòmics. Aquest sector ha interromput la seua activitat per complet durant l’Estat d’Alarma i viu una difícil situació. Així, ahir va tindre lloc una reunió del Patronat de Turisme de Morella amb una elevada participació de tot el sector empresarial amb la finalitat de treballar units, seguir les indicacions i recuperar la seua activitat amb garanties.

Cal explicar que reunions com la d’ahir continuaran cada setmana amb la finalitat de sumar esforços i mantindre una comunicació constant. D’aquesta manera, s’informarà de les diferents mesures fiscals o sanitàries i com afectaran a les empreses, així com impulsar una central de compres per adquirir el material de seguretat que serà necessari per a garantir la salut de totes i tots.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “sempre hem cregut en el treball en equip, en la suma i en la col·laboració entre el sector empresarial i l’administració. Això, ara, és més necessari que mai”. L’edil ha explicat que “tant la reunió d’ahir com les pròximes tenen la finalitat de sumar esforços, treballar des del consens i apostar per la qualitat de manera que Morella serà un destí segur i sostenible”.

Rhamsés Ripollés és l’alcalde de Morella

També ha remarcat que “és un moment per buscar noves oportunitats que el nostre territori ens ofereix amb l’extensa extensió del terme i amb els paisatges que té”. Rhamsés ha afegit que “hem de seguir els passos i les indicacions que marquen les autoritats i no precipitar-nos perquè recuperem aquest motor econòmic tan important per a nosaltres”.

Morella sempre ha apostat per la qualitat en els seus productes i serveis. “Des d’aquesta base i aplicant les mesures de seguretat i sanitàries s’ha de treballar en els pròxims mesos” ha afegit Rhamsés. Així, ha comentat que “cal reforçar els recursos que ja eren importants i, a més, ara tenen un avantatge per a estar a l’aire lliure, com és el Castell de Morella”. A més, “a la vegada s’han de potenciar nous recursos amb el gran patrimoni natural que tenim a través del senderisme i la BTT” ha finalitzat.

Mesures per a
la desescalada

Ahir Morella, igual que la resta d’Espanya, va conéixer les diferents fases per a realitzar la desescalada de l’Estat d’Alarma provocat per la COVID-19. D’aquesta manera, l’ajuntament i les empreses ja treballen de manera conjunta per a aplicar les diferents mesures que permeten garantir la seguretat i la salut i avançar en el procés de desescalada proposat per les autoritats.

Directe