Vilafranca promociona el bosc de Palomita amb un vídeo

També s'ha editat una guia amb les espècies més comuns al paratge

L’Ajuntament de Vilafranca ha presentat una campanya per donar a conèixer la riquesa del Paratge Natural Municipal del Bosc de Palomita. L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la singularitat d’un bosc, excepcionalment ben conservat, que a més de ser Paratge Natural Municipal compta amb una microreserva de flora i compta amb la primera ruta eqüestre homologada de la Comunitat Valenciana.

Dins del paratge també es compta amb dos camins de curt recorregut permeten realitzar caminades aptes per a tota la familia. Des de casa i per mediació del web i xarxes socials de al localitat es podrà gaudir d’aquest entorn i quan tot açò passe, redescobrir-lo en viu.

La campanya consta d’un video de dos minuts amb imatges espectaculars i l’edició d’una guia de natura amb les espècies més comuns al paratge i els seus voltants on son protagonistes l’àguila calçada, l’astor, el cabirol, la papallona isabelina, el teix, el til·ler o l’orquídea dels pantans.

La campanya s’acompanya de l’etiqueta ‘VilafrancaPalomita’. Durant les properes setmanes, a les xarxes socials municipals, els veïns, veïnes i visitants podran conèixer els encants del paratge.

Directe