Vilafranca promociona el bosc de Palomita amb un vídeo

També s'ha editat una guia amb les espècies més comuns al paratge

Video Thumbnail
El Bosc de Palomita, Vilafranca, Els Ports, Castellón.
L'Ajuntament de Vilafranca ha presentat una campanya per donar a conèixer la riquesa del Paratge Natural Municipal del Bosc de Palomita. L'objectiu de la campanya és donar a conèixer la singularitat d'un bosc, excepcionalment ben conservat, que a més de ser Paratge Natural Municipal compta amb una m

L’Ajuntament de Vilafranca ha presentat una campanya per donar a conèixer la riquesa del Paratge Natural Municipal del Bosc de Palomita. L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la singularitat d’un bosc, excepcionalment ben conservat, que a més de ser Paratge Natural Municipal compta amb una microreserva de flora i compta amb la primera ruta eqüestre homologada de la Comunitat Valenciana.

Dins del paratge també es compta amb dos camins de curt recorregut permeten realitzar caminades aptes per a tota la familia. Des de casa i per mediació del web i xarxes socials de al localitat es podrà gaudir d’aquest entorn i quan tot açò passe, redescobrir-lo en viu.

La campanya consta d’un video de dos minuts amb imatges espectaculars i l’edició d’una guia de natura amb les espècies més comuns al paratge i els seus voltants on son protagonistes l’àguila calçada, l’astor, el cabirol, la papallona isabelina, el teix, el til·ler o l’orquídea dels pantans.

La campanya s’acompanya de l’etiqueta ‘VilafrancaPalomita’. Durant les properes setmanes, a les xarxes socials municipals, els veïns, veïnes i visitants podran conèixer els encants del paratge.

Directe