El sector turisme haurà de reinventar-se

La Mancomunitat dels Ports proposa elaborar un protocol per al sector turisme de la comarca

L'Oficina de Turisme de Morella, en una imatge d'arxiu

La Xarxa Comarcal d’Iniciatives Empresarials de la Mancomunitat dels Ports proposa elaborar un protocol adaptat a la nova realitat i a la del sector turisme de la nostra comarca.

L’activitat turística és un dels pilars fonamentals de l’economia dels Ports, i des de la Generalitat Valenciana i Gobierno de España ja s’està treballant en establir un protocol i una guia de bones pràctiques per al sector hoteler, restaurants i bars, per garantir la seguretat i evitar els contagis del covid-19 un cop es puga reactivar el sector després de la parada obligada.

La xarxa comarcal ha demanat a tots els professionals turístics del territori que faiguen les seves aportacions per elaborar un protocol conjunt i adaptat a les necessitats dels Ports, oferint la comarca com un destí segur, lliure de COVID, i valoren diverses qüestions com puga ser la possibilitat d’un distintiu de desinfecció lliure de virus, formació en neteja i desinfecció, control d’aforaments, control de temperatures, etc.

Els tècnics del XCIE volen incloure les propostes, i inquietuds de quantes més veus millor, per tal de poder redactar un document el més complet possible per a que se tingue en compte en les diferents administracions que han de marcar les pautes de la reactivació del turisme.

Directe