Peníscola vol reforçar el castell com a recurs per a la reactivació turística

L'alcalde ha fet la proposta a la Diputació de Castelló

Andrés Martínez i José Martí, en una imatge d'arxiu

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha mantingut aquesta setmana una conversació amb el president de la Diputació de Castelló, Josep Martí, en la qual li a traslladat la importància del Castell, que gestiona la institució provincial, per a la reactivació del sector turístic.

Activar campanyes promocionals que posen en valor abonaments, descomptes i promocions en aquest monument nacional ubicat en la ciutadella peniscolana són algunes de les propostes que l’alcalde ha proposat a Martí.

“El Castell de Peníscola pot i ha de ser un recurs per a la reactivació del sector, com a pol atractor de visitants” ha manifestat Martínez, posant a disposició de la Diputació la notorietat del municipi en benefici del conjunt del sector en el conjunt de la provincia.

Des de la localitat, una de les destinacions turístiques amb més volum de negoci de tota la Comunitat Valenciana, “considerem indispensable que remem tots en la mateixa direcció en benefici del sector que, només a Peníscola, suposa el sustent de més de 1500 famílies” ha argumentat l’alcalde.

Peníscola va proposar a la Diputació sumar-se a la seua campanya de vacances amb descomptes per a sanitaris i forces i cossos de seguretat, després de superar la crisi sanitària, amb accessos gratuïts per a aquests col·lectius al monument. En aquesta ocasió, la proposta és contribuir amb promoció i campanyes de descomptes a incentivar les visites al Castell templer pontifici, que atorga a Peníscola el títol de seu pontifícia, singularitat que comparteix amb Roma i Avinyó.

Des de la Diputació Provincial s’han vist amb bons ulls les propostes i el mateix president Martí ha traslladat a l’alcalde la seua disposició d’estudiar-les per col·laborar en allò possible.

Directe