Vinaròs fa un balanç positiu de la seua estada a Fitur

S'ha presentat en exclusiva la nova pàgina web de Turisme i s'ha promocionat el Carnaval

Turisme Vinaròs ha fet una valoració de la seua estada a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur, que s’ha celebrat del 22 al 26 de gener. Cal destacar que es tracta de la mostra turística més important de l’Estat i Vinaròs va estar present amb diferents accions per donar a conéixer els principals atractius de la localitat entre els milers de visitants a la fira.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha assenyalat que “han sigut uns dies de treball molt intens amb reunions amb diferents operadors turístics i empreses relacionades amb el sector, que s’han mostrat molt interessats en totes les opcions turístiques que pot oferir Vinaròs”. En aquest sentit, Albella insistia que participar en aquest tipus de fires és una bona oportunitat per promocionar la ciutat entre els professionals del sector per tal de poder crear noves experiències i paquets turístics.

Una de les principals novetats ha sigut la presentació en exclusiva de la nova pàgina web de Turisme. Des de la Regidoria s’ha apostat per renovar l’espai per fer-ho molt més accessible i intuïtiu per als usuaris, a més de ser visual i atractiu. El regidor Albella afegia que la pàgina també s’ha adaptat per a tots els dispositius mòbils per facilitar la navegació des de qualsevol terminal.

Així mateix també es va presentar la nova guia turística en format paper amb la nova imatge de Turisme Vinaròs, en aquest cas, una impressió més completa, que no només es mostra els encants de la ciutat, sinó que també fa referència a alguns dels molts atractius que pot oferir el Maestrat.

El Carnaval,
protagonista a Fitur

Dissabte una petita delegació de les comparses Locura, Tot a Orri i Ja Hi Som, encapçalades per la Comissió Organitzadora, va oferir un xicotet espectacle al ritme de la música més carnavalera, mentre els visitants de la mostra s’apropaven fins a l’estand de Castelló atrets per la festa.

Cal destacar que À Punt ha arribat a un acord amb l’Ajuntament i la Comissió Organitzadora del Carnaval per a retransmetre en directe la Gala de les Reines del dissabte 15 de febrer. Aquest acord també inclou la realització de petits reportatges i connexions en directe durant la setmana prèvia per ajudar a promocionar la festa. En els propers dies es farà una reunió als estudis de Burjassot per acabar de concretar les accions que es faran.

Directe