Tripadvisor selecciona 20 pobles amb encant de la província de Castelló

Morella, Forcall, Vilafranca, Olocau, Ares i Castellfort entre els escollits

Niumba, propietat de TripAdvisor, ha creat un llistat de 20 pobles en encant de la província de Castelló amb una gran representació de viles de la comarca dels Ports.

Morella, Forcall, Vilafranca, Olocau, Ares i Castellfort apareixen en aquest llistat. Altres pobles propers com Catí o Sant Mateu també apareixen mencionats en aquest espai. Tot i que Peníscola apareix en aquest llistat, els creadors han pretès fugir de les destinacions de platja, buscant la riquesa patrimonial de les localitats més que destins de sol i sorra.

En aquest sentit es destaca de Morella la gran història que ha protagonitzat així com la riquesa patrimonial de la qual disposa amb els dinosaures com a l’exponent més cridaner.

Olocau rep el tractament de joia amagada en aquest llistat. Es parla de la localitat destacant el seu pas pel camí del Cid, a més dels diferents trets patrimonials dels quals gaudeix com l’antic forn, l’esglèsia parroquial o el Castell.

El llistat també inclou a Castellfort, considerada la localitat més freda de la Comunitat Valenciana. El portal destaca la casa consistorial, els porxes o la finestra del mirador.

De Vilafranca es destaca el nucli urbà, l’esglèsia parroquial i els diversos museus. La distància amb Castellfort converteix a les dues localitats en un destí conjunt molt a tenir en compte.

El trio de localitats el completa Ares del Maestrat, el qual és destacat com un dels pobles més singulars de la província a causa de la seva localització única. El portal web destaca les pintures rupestres de la Cova Remigia com un dels majors atractius de la vila.

Forcall també compta amb el reconeixement de TripAdvisor. En aquesta localitat destaquen els miradors de les moles, la plaça major o el forn més antic d’Europa.

Catí i Sant Mateu són altres localitats properes que apareixen en aquest llistat. El patrimoni de la província va molt més enllà del sol i platja i aquest llistat recull 20 dels exemples que podem trobar als nostres pobles.

Directe