Asetmico reconeix la feina de tots els seus presidents pel 25è aniversari

L'alcalde destaca la potencialitat de la col·laboració entre l'Ajuntament de Morella i els empresaris turístics

L’associació d’empresaris turístics de Morella i Comarca, Asetmico, va fer un reconeixement anit a tots els presidents que ha tingut l’entitat, quan compleix 25 anys. D’aquesta manera va començar el tradicional sopar d’aquesta entitat, en la qual es reuneixen els empresaris i proveïdors en una especial vetllada. A l’acte va assistir el diputat provincial de turisme, Andrés Martínez, el cap de gabinet de l’Agència Valenciana de Turisme, Josep Gisbert, el president de la Mancomunitat dels Ports, Toni Ripollés, o l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, entre d’altres.

El primer edil agraïa “la dedicació, esforç i treball dels deu presidents que ha tingut Assetmico, que han invertit el seu temps en aconseguir fer una Morella millor, modernitzar-la turísticament i convertir-la en tot un referent” i els animava “a seguir col·laborant i treballant colze a colze amb l’Ajuntament de Morella per tirar endavant projectes de gran importància per al futur de la comarca”. Entre ells, destacava el Pla de Dinamització dels Ports, que estarà finançat per la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló i la Mancomunitat i que ha de servir per rellançar turísticament a la comarca, o el nou CDT d’interior que construirà l’Agència Valenciana de Turisme a la Fàbrica Giner. Rhamsés Ripollés també posava a Asetmico com un gran exemple de “unió, treball i col·laboració entre empreses per fer una Morella millor i construir una destinació turística de qualitat”. No en va, Asetmico compta en l’actualitat amb més de 150 establiments associats.

D’aquesta manera, l’actual president d’Assetmico, Joaqui Deusdad, va reconèixer el treball que han realitzat al capdavant de l’entitat Jaume Peñarroya, José Ferrer, José Luis Querol, Daniel Adell, Luis Miguel Escorihuela, Pere Adell, Roque Gutiérrez, Jorge Garcia i Raquel Ferrer. Després es va realitzar l’habitual sopar, al restaurant Casa Roque.

Directe