Tripadvisor-Niumba tria Morella entre els 20 pobles més bonics d’Espanya per passar l’hivern

També Ferrero Rocher o Michelin recomanen la ciutat emmurallada dels Ports

Morella està rebent reconeixements i recomanacions d’importants marques en les últimes setmanes. A la campanya de Ferrero Rocher, que busca al poble bell i bo per celebrar el seu 25 aniversari i en la qual la localitat és fnalista, o als tres BIB Gourdmand que han rebut altres tants restauratnes de la localitat, Daluan, Vinatea i Mesón del Pastor, ara se suma la recomanació de la pàgina web de viatges més gran del món, Tripadvisor-Niumba, per visitar els 20 pobles més bonics durant l’hivern.

Aquesta prestigiosa web destaca que Morella és una “joia medieval”, on “es respira i assaboreix tradició en el seu entramat de muralles i carrers de pedra, amb el castell escortant el seu entorn”. A més, recomana conèixer l’artesania morellana. El regidor de turisme, Jorge Garcia, destaca que “aquesta elecció de Tripadvisor-Niumba és molt important per a Morella, ja que suposa que la pàgina web de viatges més gran del món està recomanant visitar la nostra localitat i ho fa en el moment en què estem immersos en la commemoració dels 750 anys del gòtic, la campanya de Nadal i preparant les Jornades de la Trufa”. A més, afegeix que “portem unes setmanes que estan sent boníssimes per a la promoció de la nostra localitat, ja que hi ha marques i webs molt importants que estan difonent els encants de Morella i associant-la a la qualitat”.

Els 20 pobles més bonics d’Espanya per passar l’hivern, segons Tripadvisor-Niumba, són Aínsa, Trujillo, Mogarraz, Frigiliana, Tejeda, Vejer de la Frontera, Ayllón, Daroca, Combarro, Hondarribia, Pals, Luarca, Deià, Olite, Santo Domingo de la Calçada, Chinchón, Calaceit, Morella, Frías i Ronda.

BIB Gourdmand

La gastronomia de Morella també està d’enhorabona, ja que tres dels restaurants de la localitat han aconseguit el distintiu BIB Gourdmand que entrega la Guia Michelin. Un reconeixement que tenen soles 241 restaurants a Espanya i que premia la bona cuina a un preu inferior als 35 euros. Els restaurants premiats per la guia més prestigiosa són Vinatea, Daluan i Mesón del Pastor.

“Poble bell i bo”
de Ferrero Rocher

En la jornada d’avui, finalitza el termini de votacions per triar el poble “bell i bo” on Ferrero Rocher celebrarà el seu 25è aniversari. Durant dues setmanes, Morella ha rebut un gran nombre de recolzament i de col·laboració per aconseguir ser l’escenari i imatge d’aquesta prestigiosa marca de bombons. Una campanya que ha estat un autèntic èxit promocional per a la localitat, ja que Morella ha aparegut des del 20 de novembre a Telecinco i en nombrosos mitjans de comunicació, a més de la gran difusió que aquesta ha tingut en les xarxes socials.
Fins a les 23:59 hores d’avui, es pot votar a Morella en aquest enllaç: http://premium.easypromosapp.com/p/39148

750 anys
del gòtic

Els propers dies poden ser molt interessants per visitar Morella, ja que s’ha ampliat l’oferta cultural i turística per la celebració dels 750 anys des que es va començar a construir la Basílica Arxiprestal. D’aquesta manera, aquest pont hi haurà visites guiades, excursions, teatre infantil, concerts d’orgue, la pujada al castell, cinema o el campament medieval, que tindrà tallers i representacions històriques durant tota la jornada de diumenge. Es pot consultar l’agenda en www.morella.net

Directe