De Morella a Donosti, “la ruta del buen comer”

Morella s'ha presentat turísticament a Sant Sebastian

“La millora de les infraestructures viàries és clau per a l’acostament dels pobles”. Amb aquestes paraules es manifestava l’alcalde de Sant Sebastià, Odón Elorza, en el transcurs de la roda de premsa celebrada en la capital guipuscoana, amb motiu de la presentació de Morella al País Basc i que va ser oferta conjuntament amb l’alcalde de Morella, Ximo Puig. Per al màxim mandatari donostiarra és fonamental que es concloguen les obres de la carretera N-232.

Segons Odón Elorza “Morella sorprèn perquè, malgrat ser un municipi de penes 3.000 habitants, compta amb una interessant infraestructura i sap lluitar i assumir reptes com el de dur a terme actes de promocién com aquest. Morella està demostrant la seva imaginació i compta amb molts ingredients que poden interessar al ciutadà basc, molt donat a viatjar”.

Per la seva part l’alcalde Ximo Puig presentava a Morella com a “porta cap al Mediterrani”, destacant la urgència dels obres de la N-232.

A la roda de premsa, celebrada a l’Ajuntament, van assistir 26 mitjans de comunicació d’Euskadi, entre periòdics, emissores de ràdio i cadenes de televisió, autonòmica i nacionals, enclavades en la comunitat basca.
A la tarda se celebrava en el Palau de Miramar, una mostra de la rica gastronomia de la nostra comarca, davant la presència de 150 persones entre les quals destacaven la Consellera de Turisme del Govern basc, Rosa Deu, i el propi alcalde de Sant Sebastià. En la mateixa mostra es trobaven presentis periodistes dels mitjans de comunicació i representants d’agències de viatges.

Directe