El partit socialista torna a guanyar a la comarca dels Ports

A falta dels resultats oficials, el PSOE hauria estat el partit més votat a les europees, a molta distància del PP

Les eleccions europees a la comarca dels Ports han donat el vot majoritari als partits d’esquerra. El Partit Socialista ha estat el més votat, seguit a molta distància pel Partit Popular. Sumar ha estat la tercera força més votada, seguida de VOX i Podemos. Són les formacions que han aglutinat la quasi totalitat dels vots. Altres formacions que han tingut algun vot han estat Existe, Esquerra Republicana o Se Acabó la Fiesta.

A falta dels resultats definitius oficials de tots els municipis, el Partit socialista ha guanyat les eleccions a Morella, Vilafranca, Cinctorres, Forcall, La Mata, Villores, Vallibona i Ares.

Els avancem els resultats provisionals de Morella, Vilafranca, Cinctorres i Forcall.

A Morella la participació ha estat del 65,8 %. El PSOE ha obtingut 547 vots, el PP 328, VOX 83, SUMAR 74, PODEMOS 36. Els resultats a Vilafranca també ha donat el vot majoritari al Partit Socialista amb 451 vots, el PP 247 vots, VOX 50, SUMAR 144 i PODEMOS 31.
Cinctorres també ha votat en clau d’esquerres. El Partit Socialista registra 91 vots, el PP 53, SUMAR 30, VOX 12, PODEMOS 5. A Forcall el PSOE té 99 vots, el PP 62, VOX 18, COMPROMÍS 17, PODEMOS 7, ERPV 9.

Directe