Jesús Ortí reivindica el CdT com una oportunitat per a Morella

El regidor del PP junt amb Jesús Lecha s'entrevista amb el director general de Turisme, José Manuel Camarero

El Grup Municipal del Partit Popular a Morella ha reivindicat, a través del seu portaveu, Jesús Ortí, el Centre de Turisme de la ciutat com “una oportunitat per al territori”. Així ho ha manifestat després d’entrevistar-se amb el director general de Turisme, José Manuel Camarero, qui s’ha traslladat fins a Morella per a conéixer el CdT de la Fàbrica Giner.

“Tenim una instal·lació única situada en un entorn privilegiat”, continua el popular. “Volem dotar-la de la màxima activitat i per això hem volgut que el director general de Turisme la conega en primera persona amb l’objectiu de dotar-la de contingut”.

Per a Ortí, “és necessari aprofitar al màxim les possibilitats que té esta infraestructura”, “perquè és un eix dinamitzador que la seua posada en marxa creiem que hem d’estudiar i volíem compartir amb el nou Consell estes inquietuds”.

En el Grup Municipal del PP, Ortí, acompanyat pel també regidor i diputat autonòmic, Jesús Lecha, han recorregut les dependències al costat de l’alcalde Bernabé Sangüesa..

“El CdT és un trampolí per a generar desenvolupament no només per a Morella, sinó per al conjunt de la comarca. Per això, treballarem braç a braç amb la Generalitat Valenciana a fi de posar en valor la instal·lació i dotar-la de contingut, perquè som conscients que des de la seua inauguració la seua activitat ha sigut molt limitada. Venim amb el desig de canviar la política que el PSOE ha imposat a Morella durant 32 anys i ha reforçat el Consell de PSOE i Compromís durant els últims vuit anys”, conclou Ortí.

Directe