S’ha buidat i desembossat la font de la Plaça Colon

Les canalitzacions estaven obstruïdes per les arrels de les plantes

S’ha buidat i desembossat la font de la Plaça Colon

L’Ajuntament de Morella continua amb els diferents treballs de manteniment al voltant del poble. En esta ocasió, la brigada municipal ha treballat a la font de la Plaça Colom i desobstruir les canalitzacions que presentaven problemes des de fa anys amb inundacions de les jardineres, voltants i bassis. Amb els problemes agreujats fa uns mesos, es va haver de tallar l’aigua per a evitar problemes de salubritat.

Des del consistori es considera un punt clau del poble que necessita aigua corrent. Les tasques dels últims dies han consistit a buidar la jardinera per accedir al desaigüe i retirar les arrels que l’embossaven. Una vegada solucionat, el bassi s’omplirà de nou amb terra, tot i que es facilitarà l’accés a les canalitzacions per si calen altres intervencions en el futur, així com es milloraran totes les de la font.

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha destacat que “l’aigua es quedava estancada a la font de la Plaça Colom, de manera que la brigada ha actuat per a solucionar el problema i desembossar les canalitzacions” i ha explicat que “una vegada arreglat, es tornaran a plantar plantes, també mirant que no generen problemes amb les arrels com els que hem tingut ara i que mantinguen la zona ajardinada bonica i sana”.

Directe