La depuradora de Vallibona, la planta de purins de Todolella o el Sexenni de Morella, al ple de Diputació

El diputat comarcal Rhamsés Ripollés ha traslladat aquestes qüestions

L’Ens provincial ha celebrat aquest dimarts el ple ordinari de març. En l’apartat de prec i preguntes el diputat del Partit Judicial de Morella, Rhamsés Ripollés, ha traslladat diverses qüestions relatives a la licitació de la depuradora de Vallibona, la planta de Purins de la Todolella i el Sexenni de Morella.

Respecte a la depuradora de Vallibona, important infraestructura per al tractament de les aigües que s’aboquen al Cérvol, pressupostada amb 800.000 euros, i quina licitació va quedar deserta en el seu moment, sembla que hi ha bones notícies i que prompte es podria comptar ja amb l’empresa que l’executara.

El diputat Rhamses Ripollés, explica que “ja vam traslladar fa uns mesos la necessitat de buscar solucions a la licitació d’un obra de 800.000 euros que s’havia quedat deserta per a fer esta depuradora. El que ens han informat és que en breu ja es tindrà inclús l’empresa que pugue realitzar estes obres”

En l’ordre del dia d’aquest plenari, la Diputació portava a aprovació un punt referent a una modificació respecte a la seguretat i videovigilància de la planta de purins de la Todolella que ja està tancada des de finals de l’any passat. El que sol·licitava Ripollés és que es busque la solució perquè puguen continuar tenint el servei els ramaders de la zona. “Hem instat a que es treballe en una solució per a totes eixes instal·lacions per a que no estiguen tancades si no que puguen continuar donant servei al sector primari, i bueno esperem, pel que esn han traslladat avui des del govern provincial que en els pròxims mesos puga hi haver algun avanç. De moment no ha estat així, però continuarem insistint”

En aquest torn de preguntes el diputat dels Ports també ha demanat el suport de la Diputació per a la celebració del Sexenni. Suport que fa sis anys van rebre de l’ens provincial tant gremis com carrers. “Fa sis anys ja vam aconseguir impulsar una iniciativa, en aquell moment des de l’alcaldia, per a que la Generalitat i la Diputació donaren suport a aquesta feta, i molt particularment als gremis i carrers, i el que he traslladat és que per part de la Diputació esperem que així sigue, tan a gremis com a totes les associacions que fan possible el Sexenni, ,però també que es tingue en compte un augment d’eixa ajuda respecte a fa 6 anys per què és evident que motes qüestions han pujat de preu i serà necessari”, conclou el diputat Ripollés.

Directe