Simpatitzants, veïns, i polítics li donen les “gràcies” a Ximo Puig

Una jornada per reivindicar el llegat del polític morellà

Simpatitzants, veïns, i polítics li donen les “gràcies” a Ximo Puig

L’agrupació del PSPV de Morella va organitzar un sentit homenatge al ex-president’ de la Generalitat i secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig. Una jornada per reivindicar el llegat del morellà i destacar el tarannà conciliador ara que deixarà la primera línia de la política per assumir el càrrec d’ambaixador de l’OCDE a París.

L’acte central, conduït per la secretaria de l’agrupació socialista morellana, Maria Rallo, va comptar amb rellevants representants polítics de tot l’Estat, companys de la comarca, simpatitzants, amics i veïns. En l’acte es va repassar la seua trajectòria, i es va destacar especialment la tasca desenvolupada a favor de les persones d’aquest polític portenc. Així, la ministra i secretaria general del PSPV Diana Morant, destacava la valentia i la capacitat de treball de Puig. Alhora, personalitats com l’expresident del govern, José Luís Rodríguez Zapatero; l’exministre Salvador Illa; els cantautors Joan Manuel Serrat, Raimon o Vicent Torrent; la cantant Sole Jiménez, van voler dedicar-li sentides paraules.



Puig agraïa als presents les seves paraules, tot i remarcant que en tot cas era ell qui devia agrair. Ara el polític morellà enceta un nou tram en la seva carrera política, deixant la primera línea sense perdre de vista l’objectiu i acceptant l’encàrrec del govern d’assumir la tasca d’ambaixador d’Espanya a l’OCDE quina seu està a París.

La jornada, organitzada pels seus companys de l’agrupació de Morella, va començar amb una lectura de poemes musicats de Vicent Andrés Estellés, conmemorant el centenari del naixement del poeta valencià. “Assumiràs la veu d’un poble”, “Els amants”, “L’ofici de forner”, començant amb un poema del document de Morella.

Directe