Nous bancs a l’avinguda Castelló

Un vial que ha comptat amb treballs de millora i que ara, una vegada acabats compten també amb bancs per descansar

L’Ajuntament de Vilafranca ha instal·lat nous bancs a les voreres de la recentment remodelada Avinguda de Castelló. Es tracta de tres bancs que han estat situats a diferents zones d’aquest llarg carrer pel que transita la CV-15 dins del nucli urbà de Vilafranca. Un vial que ha comptat amb uns llargs treballs de millora i acondicionament i que ara, una vegada acabats compten també amb bancs per descansar.

Segons apuntava Silvia Colom, alcaldessa de Vilafranca “una vegada finalitzada l’obra i amb la remodelació completa de l’Avinguda de Castelló hem col·locat tres bancs, ja que comptavem amb demanda per part del veïnat. Hem mirat exemples d’altres poblacions i hem decidit comprar uns bancs moderns que permeten descansar a la gent en el recorregut des de la Plaça d’en Blasc fins a la part del Centre de Salut i la Plaça de Bous”.

A les darreres setmanes també s’estan desplaçant fins a Vilafranca els operaris de l’empresa encarregada del mantenirment de la CV-15 per tal de reparar alguns desperfectes que s’han pogut ocasionar durant les obres. També per fer una petita rampa d’accés a la placeta de la Casa de Cultura. Silvia Colom apuntava que “l’empresa de manteniment està reparant alguns desperfectes que s’han produit durant les obres per a que tot estiga en condicions”.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca es fa una valoració positiva del resultat de la rehabilitació de l’Avinguda Castelló i es demana als veïns, veïnes i visitants que es respecte el fet de no aparcar a la zona i es faça als carrers pròxims a l’Avinguda. L’alcaldessa de Vilafranca manifestava que “les pluges i neus no han arribat per tal de posar a prova tot el sistema del clavegueram de l’Avinguda, si bé esperem que no hi hagen problemes”.

Amb la ubicació dels bancs, l’Ajuntament de Vilafranca completa l’actuació de millora a l’Avinguda de Castelló. Unes voreres molt més amples que les que hi havia abans i que permeten poder posar mobiliari urbà d’aquestes característiques.

Directe