Obres al carrer Sant Roc de La Mata

L'Ajuntament de La Mata millora un nou carrer del nucli urbà que s'adoquinarà després de Sant Antoni

Un dels carrers de La Mata que baixa des del carrer Major i del de l’Església és el carrer Sant Roc, que actualment es troba tallat a la circulació i al pas dels peatons ja que es troba en obres. Els treballs es centren ara en el soterrament de cables i conduccions o també en la construcció d’arquetes. El carrer Sant Roc està rebent una important remodelació amb unes obres que realitza l’empresa Construcciones Ayora Membrado de Bordón. Els treballs avancen amb la mirada posada en la festa de Sant Antoni, que a La Mata enguany es celebra el darrer cap de setmana del mes de gener. Segons apuntava l’alcalde de La Mata, Jorge Royo “esperem que per Sant Antoni estiga ja tirat el formigó i les tronques puguen pujar per aquest carrer. L’adoquinat es faria després de la festa. A finals del mes de febrer els treballs han d’estar acabats”.

La remodelació del carrer Sant Roc continua amb la línia de rehabilitació de tots els carrers del centre urbà de La Mata i també es completarà amb adoquins. Els carrers de La Mata han millorat considerablement la seua imatge als darrers anys.

Les obres van avançant al carrer Sant Roc i segons s’apunta des de l’Ajuntament de La Mata els treballs no estan presentant unes dificultats extraordinàries. Han hagut carrers a La Mata que han donat moltes més complicacions. Jorge Royo afegia que “en comparació amb altres carrers com el Major per exemple, ací no ens hem trobat amb massa dificultats per poder dur a terme l’obra”.

Uns treballs que l’Ajuntament de La Mata pot afrontar mitjançant una de les ajudes que rep tots els anys i que es destina esta vegada per millorar aquest cèntric carrer del municipi. Segons explicava Royo “el pressupost de l’obra és d’uns 50.000 euros i els treballs es financen amb les ajudes de l’IVACE que rebem anualment”.

La Mata continua apostant per la millora dels seus carrersmés cèntrics amb la possibilitat de prompte iniciar treballs de rehabilitació en altres zones del casc seu cuidat casc urbà.

Directe