El Parador, el pou de les Llargueres i la depuradora de Vallibona, al ple de Diputació

La Diputació insta el Govern d'Espanya i al Consell a dur a terme les inversions i accions que són de la seua competència

El Parador, el pou de les Llargueres i la depuradora de Vallibona, al ple de Diputació

El PSPV reclama a la Diputació que actue per a poder agilitzar la construcció de la depuradora de Vallibona. Així ho ha traslladat el diputat socialista Rhamsés Ripollés en el darrer ple de l’ens provincial. Ripollés diu que es tracta d’un projecte transcendental, ja que ara per ara, Vallibona no disposa de cap estació depuradora. Tanmateix, recorda que en la passada legislatura es van aconseguir més de 700.000 euros per fer possible la seua construcció

En la sessió plenària també es va tractar la modificació del conveni amb l’Ajuntament de Vilafranca pel pou de les llargueres.

Per part del partit socialista també es va reclamar les accions i inversions pendents per part, tant del Govern d’Espanya com de la Generalitat Valenciana. En aquest sentit, insten a la construcció del parador de Morella.

Sessió plenària ordinària corresponent al mes de desembre de 2023

D’aquesta manera el ple de la Diputació ha aprovat una declaració institucional en la qual la Diputació de Castelló insta el Govern d’Espanya i al Consell que duguen a terme les inversions i accions que són de la seua competència.

Directe