Morella reobri al trànsit el carrer Zaporta aquest divendres

La segona fase de les obres, que s'iniciava a setembre, ha comptat amb un pressupost de 119.000 euros

El carrer Zaporta de Morella podria obrir aquest mateix divendres. Després de més de quatre mesos de treball per part de la brigada municipal, sembla que les obres podrien estar enllestides aquesta setmana. En aquesta darrera fase s’ha estat treballant amb les instal·lacions soterrades com són les de clavegueram, xarxa d’aigua potable i elèctriques, per tal de millorar els serveis i evitar possibles fuites. Pel que fa a l’acabat, el paviment s’ha empedrat igual que el de la primera fase de l’obra amb l’objectiu de donar uniformitat a l’espai. L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa ha valorat els treballs executats.

Sangüesa ha explicat que en aquest carrer no s’havia intervingut des de fa més 12 anys pel que aquesta reparació era necessària.

Bernabé Sangüesa és l’alcalde de Morella

El pressupost del darrer tram reparat ha suposat una inversió de més de 100.000 euros finançada pel pla Avança de la Diputació de Castelló.

Respecte a aquesta qüestió el portaveu del partit socialista Rhamsés Ripollés, juntament amb la resta de regidors del grup municipal, ha posat en valor els recursos obtinguts durant la passada legislatura i que estan permetent poder executar diferents projectes de millora urbana com el del carrer Zaporta, que amb dues fases ha comptat amb un pressupost de 400.000 euros.

Tanmateix, Ripollés ha recordat que en les pròximes setmanes començaran les obres al polígon industrial. També a la zona d’autocaravanes i s’instal·laran plaques solars al poliesportiu.

Directe