El PSPV reivindica que “les millores a Morella” es fan “gràcies a les inversions dels governs socialistes”

Estan a punt de finalitzar les obres de reurbanització del carrer Zaporta amb més de 400.000 euros d’inversió

Des del PSPV Morella “es vol posar en valor els recursos obtinguts durant la passada legislatura i que estan permeten poder realitzar diversos projectes de millora urbana i serveis per a la ciutadania” i “es valora molt positivament que en el dia d’ahir pràcticament finalitzaren les obres de reurbanització del carrer Zaporta que, en les seues dos fases, han suposat més de 400.000€ d’inversió amb la renovació de totes les instal·lacions i nou paviment”, apunten fonts socialistes.

De fet, el portaveu socialista Rhamsés Ripollés, junt a la resta de regidors del grup municipal, han volgut “agrair a la brigada d’obres el magnífic treball realitzat”.

Ajudes de la Generalitat
i de Diputació

Cal recordar que, per a fer este ambiciós projecte de renovació urbana, dividit en dos fases i que ha requerit de diversos anys, “es van aconseguir ajudes de l’àrea de renovació urbana per part de la Generalitat, així com de la Diputació”.

Per altra banda, dos fons de finançament “importants obtinguts pel PSPV Morella al capdavant de l’Ajuntament van ser els que es van aconseguir per a millora de polígons industrials, així com de fons europeus en matèria d’eficiència energètica”.

Tots ells “permetran, que en les properes setmanes s’executen treballs d’instal·lació de plaques fotovoltaiques al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, així com una nova fase de millores al polígon industrial Les Casetes, on es realitzarà nova pavimentació, condicionament de talussos, enllumenat, entre altres. Totes elles sumaran altres més de 250.000 euros d’inversió obtinguts en la passada legislatura que es sumaran a altres 20.000 euros en la zona d’autocaravanes”, continuen explicant.

Rhamsés Ripollés ha volgut destacar que “ens alegrem de que estes inversions estiguen finalitzades o que siguen una realitat en breu ja que, junt a l’equip tècnic municipal, vam fer un gran treball per aconseguir finançament de totes les administracions, inclús en diversos casos de fons europeus. Això redunda en millorar serveis per als nostres veïns i veïnes, el que sempre ha sigut el nostre objectiu diari en l’Ajuntament de Morella. Com sempre, i vam tindre ocasió de fer personalment en el dia d’ahir, volem felicitar a tot l’equip d’obres municipal pel treball realitzat en les dos fases del carrer Zaporta”.

Directe