El PP de Morella celebra que Diputació destine “60.000 euros a la lluita contra la despoblació”

Uns diners que venen del Fons de Cooperació Municipal de la Comunitat Valenciana

El PP de Morella celebra que Diputació destine “60.000 euros a la lluita contra la despoblació”

El Partit Popular de Morella ha celebrat la resolució de la Diputació Provincial de Castelló per la qual s’injecten 60.000 euros a la ciutat i els seus pobles per a lluitar contra la despoblació. L’acord, fet públic esta setmana en el Butlletí Oficial de la Província, permet a Morella “ingressar la màxima quantia de les ajudes concedides per la institució provincial”.

Precisament Jesús Ortí, portaveu del PP en el municipi, ha volgut agrair de manera expressa “esta sensibilitat” que reafirma el compromís personal de la presidenta de la Diputació Provincial en la defensa de l’interior, les seues oportunitats i qualitat de vida.

“Este import és oxigen per al nostre municipi i desitgem que permeta projectar les millors oportunitats en una ciutat de la qual depenen diversos pobles”. “Volem que este recolzament siga d’absoluta ajuda per als nostres veïns i el nostre compromís és treballar amb la màxima col·laboració amb l’equip de govern perquè es transforme en beneficis per a la nostra població”.

Per a Jesús Ortí, “el compromís d’apostar per l’interior, el seu desenvolupament i progrés és una constant de la gestió que presidix Marta Barrachina en la institució”. Este fons, que a més de Morella beneficiarà a altres 83 municipis de la província, “és alé i vida per a l’interior”. Una injecció directa “al desenvolupament que permet alleujar les càrregues que posseïx la nostra localitat i que són l’herència enverinada de 32 anys de socialisme”.
En este sentit, “qualsevol ajuda és poca si es tracta d’avançar. I en això estem, a assegurar el millor futur per als nostres veïns, resoldre els seus problemes i afermar la seua qualitat de vida. Perquè el nostre és un pacte amb Morella, els seus pobles i els seus ciutadans. Amb el conjunt de la comarca i de la nostra província”, ha rematat Ortí.

Cal assenyalar que els 60.000 euros concedits per la Diputació s’emmarquen en el Fons de Cooperació Municipal de la Comunitat Valenciana al qual la institució està adherida i pel qual reserva 1.967.952 euros. Una quantitat que s’ha vist incrementada un 15% respecte a la convocatòria del 2022 i que implica idèntica inversió per part de la Generalitat Valenciana, tal com reconeix l’acord adoptat per la Presidència del Consell el 23 d’octubre d’este mateix any.

Directe