El PP de Vilafranca denuncia que “les inversions amb fons propis passen de 341.222 a 170.000 euros”

El portaveu Jairo Sans proposa al PSOE "buscar en altres administracions acords que beneficien a Vilafranca"

Sans, en una imatge d'arxiu

El Partit Popular de Vilafranca ha proposat al PSOE “treballar units” davant “l’enfonsament del 50% de les inversions en el pressupost que l’equip de govern socialista ha elevat al ple per al seu debat i aprovació este passat dilluns”. Ho ha sol·licitat formalment Jairo Sans, portaveu del PP a Vilafranca, qui ha manifestat el seu “desig de coordinar-nos un poc més”. “No hem vingut ni a discutir ni a fer-li passar una mala estona a ningú. No som enemics. Volem el millor per a Vilafranca i som ací per a sumar”.

Amb esta exposició, el portaveu del PP ha “ofert la mà a un PSOE que ni tan sols ha volgut asseure’s a negociar el pressupost per al nostre poble”. “No crec que este siga el millor camí per a Vilafranca. Dubte que actuar amb superba siga la millor solució per a resoldre els problemes del nostre municipi”, ha considerat Sans.

Per al portaveu del PP, “es poden fer les coses millor” després d’un pressupost de 2023 “que ha tingut una baixa execució que repercuteix negativament sobre els nostres ciutadans”, perquè “a tall d’exemple, no es poden preveure 9.500 euros d’ingressos en llicències urbanístiques quan en 2023 es van ingressar només 40 euros”.

A més, l’equip de govern socialista -asseguren els populars- va “rebutjar modificar les condicions de la nova via d’accés al poliesportiu”. Es tracta d’un projecte “en el qual el PSOE ha gastat 217.305,88 euros corresponents al Pla Avança per a executar un passeig i un carril bici en una dels carrers amb major pendent del municipi. La decisió de l’Ajuntament d’impedir el trànsit rodat per esta zona i limitar-lo a un passeig per als vianants converteix esta inversió en inútil i infrautilitza els recursos públics”, conclou Sans.

Directe