1,6 milions d’euros per a la residència de Morella

La Generalitat "fa efectiu l'ingrés" que permetrà "garantir el servei òptim que es presta als majors"

1,6 milions d’euros per a la residència de Morella

La residència d’ancians de Morella “comptarà amb 1,6 milions d’euros per a garantir el benestar i condicions d’òptimes del servei que presta als majors ingressats en el centre”. Així ho ha declarat el portaveu del Grup Municipal del PP a Morella i coordinador del PP a la comarca, Jesús Ortí, “després que el Consell de Carlos Mazón haja complit la paraula donada pel president de la Generalitat Valenciana i haja donat l’ordre d’ingrés d’esta quantia a favor del centre de majors”.

“Diem adeu a les promeses que no es complien. A les paraules que es donaven i mai es materialitzaven. I celebrem l’arribada d’una nova etapa liderada pel nostre president, Carlos Mazón, en la qual allò que s’anuncia, es compleix”, ha manifestat Ortí.

La residència de majors de Morella, tal com va manifestar el portaveu del PP en el ple de l’ajuntament, “anava a rebre este ingrés. Ho declarem en l’últim ple per a tranquil·litat i benestar dels residents i de les seues famílies. I s’ha complit. Perquè la política és garantir als ciutadans allò que necessiten. No anunciar falses promeses que després generen desafecció i desconfiança, com ha ocorregut durant 32 anys amb el PSOE al capdavant del consistori”.

La inversió de la cartera que lidera la vicepresidenta segona del Consell i consellera de Serveis Socials, Susana Camarero, “és una excel·lent notícia per a Morella. I en paral·lel”, ha declarat Ortí, “estem treballant en el conveni de l’any pròxim. Perquè es tracta de gestionar amb la deguda antelació perquè tot, absolutament tot, funcione sense contratemps i els nostres majors es preocupen només del seu benestar”.

“Adeu a
les mentides”

Tal com relata el portaveu del PP a Morella, “este fet que no hauria de ser extraordinari, ho és. Perquè mai abans amb el socialisme al capdavant de l’ajuntament, havia ocorregut. De fet, els abonaments del Consell a la residència han arribat a acumular més d’un any de retard”, ha manifestat Ortí.

En este sentit, el líder del PP en la capital de Els Ports ha demanat al PSPV que “en lloc de presentar iniciatives al ple que pretenen generar una alarma que hui es constata absolutament falsa, els demanem que tracten de treballar, encara que només siga un poc, pel benestar de Morella”. “Provocar un nerviosisme entre els treballadors, els residents i els seus familiars retrata la irresponsable gestió de qui lidera l’oposició. S’espera una mica més de les seues capacitats”, considera Ortí.

Així les coses, “mentre ells es dediquen a falsejar i difamar, en el PP continuarem treballant per Morella. Ara amb el nou conveni i també amb els treballs previs a la licitació de la segona fase del centre de dia. Perquè això és el que veritablement importa”, ha rematat el regidor.

Directe