L’Ajuntament de Forcall substitueix el pinsapo monumental de la plaça

Va ser una de les propostes més votades dels seus veïns als pressuposts participatius

L’Ajuntament de Forcall substitueix el pinsapo monumental de la plaça

Des de dimarts, la plaça de Forcall no compta amb el seu monumental arbre. Després que una de les propostes més votades dels pressupostos participatius del municipi fora el canvi d’aquest arbre.

Ara, el consistori ja ha començat amb aquesta renovació. Aquest dimarts es produïa a la seua tala. Segons ha explicat l’alcalde del consistori, Santi Pérez, aquest canvi es fa “per l’estat de deteriorament i declivi, en el qual havia entrat en els darrers anys aquest arbre”.

I és que aquesta espècie de pinsapo es va mantenir des de l’antiga plaça del municipi, abans de la seua remodelació. Ara, com explicava l’edil forcallà, aquest ja s’ha substituït per una altra espècie de pinsapo, però que “haurà de ser reemplaçat en les pròximes setmanes, perquè aquest nou arbre té trencada la guia, el que podria provocar problemes en el seu creixement”. Un creixement que podria arribar fins als 5 metres d’alçada.

Directe