Gaiteros, bàsquet i Espemo firmen el conveni amb l’Ajuntament

L'Ajuntament es reuneix en diverses i entitats del poble de Morella amb les que col·laboren mútuament

Aquesta setmana ha tingut lloc la firma de convenis de l’exercici 2023 per part de l’alcalde Bernabé Sangüesa acompanyat pel regidor d’esports i de festes Javier Amela. Les associacions que van firmar el conveni ahir a la vespra van ser el Club de Bàsquet Femení, la Societat Esportiva Espemo i Els Gaiters.

Javier Amela és regidor de l’Ajuntament de Morella

El primer a acudir a aquesta firma va ser el Club de Bàsquet Femení qui a més va voler parlar en l’alcalde i el regidor dels aspectes que podrien millorar al conveni per al 2024.

Per part de la Societat Esportiva Espemo la principal millora o demanda proposada a l’Ajuntament ha de veure en el 40 aniversari de la Societat on volen celebrar-ho en tot el poble i preparar activitats per a tots.

Els Gaiters de Morella també van procedir ahir a la firma del conveni anual de 2023 en l’Ajuntament de Morella i com passa en les altres societats es tornaran a reunir prompte en l’ajuntament per posar-se a treballar de cara al 2024.

Directe