L’Ajuntament comptarà amb un pla de mandat que marcarà el full de ruta de la legislatura

El document estableix l’estratègia a seguir durant la legislatura

El regidor de Contractació, Álvaro París, ha donat a conéixer els detalls del contracte menor que l’Ajuntament ha tramitat per a la redacció del pla de legislatura, un document que establirà el full de ruta a seguir per part dels diferents departaments de l’Ajuntament durant els pròxims 4 anys.

«Es tracta d’un document de quasi 300 pàgines que permetrà que cada regidoria tinga clar quins són els seus objectius i quins passos ha de seguir per a assolir-los», ha explicat el regidor.

París ha remarcat que «l’elaboració del pla s’ha fet a través d’un contracte puntual d’assessorament amb una durada de quatre mesos. I això és tot».

El regidor ha especificat que «els contractes menors són un procediment habitual de contractació de les administracions públiques» i ha recordat que «només l’any 2022, l’Ajuntament de Benicarló va tramitar un total de 13 contractes d’assessorament tècnic per un import total de 110.000 euros»

Sobre la persona responsable d’elaborar el pla de legislatura, Juan Antonio Mañá, Álvaro París ha destacat que «és un professional amb dilatada experiència en la gestió municipal que coneix a fons el funcionament de l’Ajuntament».

El regidor ha volgut diferenciar entre un contracte menor i un assessor. «Aquí estem parlant d’un contracte menor, no d’un assessor» i ha recordat que «els assessors són figures que la llei contempla i que en el cas de Benicarló, per nombre d’habitants, podria tindre fins a 7 assessors». París ha subratllat que «totes les poblacions de la província de Castelló de més de 5.000 habitants, excepte Benicarló i Vinaròs, tenen assessors contractats com a personal eventual per a tota la legislatura».

Directe