Compromís lamenta que el PP no vulga lluitar contra el despoblament a Castelló

Guardiola critica que “no s'aprova la proposta perquè tenen un pla, però no ens han donat a conéixer cap mesura”

“El PP s’ha posicionat en contra de lluitar contra el despoblament a les comarques de Castelló”, ha lamentat el portaveu a la Diputació de Compromís, David Guardiola, en la proposta presentada per a atallar la problemàtica dels 50 poblacions que es troben en risc de despoblament.

Guardiola ha criticat que “el PP no ha aprovat la proposta, perquè diuen tindre un pla”, però “no han donat a conéixer cap mesura que vagen a realitzar per a lluitar contra el despoblament a les nostres comarques”. “Esta és la política del PP, dir que no, sense explicar el que faran, i ara afecta als nostres municipis”.

L’objectiu de la proposta de Compromís passava per “tindre una postura compartida entre Diputació i Consell per a tindre un organigrama que treballe pel problema del despoblament, ara que han eliminat tot el sistema que hi havia en el Consell a Castelló”, ha criticat Guardiola.

“El treball realitzat des del Botànic, reconeixia el problema de despoblament, i ara veiem que es redueix la visibilitat, sense saber les mesures que es realitzaran, només en què no volen fer el que hem plantejat”, ha apuntat el portaveu valencianista.

D’altra banda, el PP també s’ha posicionat en contra de mantindre oberta la planta de purins a Todolella, amb l’únic argument dels informes tècnics, “sense tampoc donar una solució a la seua continuïtat, ni a les mesures que realitzaran per a mantindre un servei important per als ramaders de la zona de l’interior”, ha insistit Guardiola.

Les propostes presentades han rebut un “no” amb crítiques cap a l’anterior govern, però “no han aportat propostes que es vagen a realitzar”, ha finalitzat el portaveu de Compromís.

Directe