El PP assegura que “Puig i Ripollés” van “abandonar” el futur de “la residència i el centre de dia”

El regidor popular, Jesús Lecha, assegura que amb Carlos Mazón “hi ha un Consell sensible amb les famílies”

Lecha, en una imatge facilitada pel PP

El Partit Popular de Morella ha garantit el desbloqueig de la segona fase del centre de dia “que Ximo Puig, com a president de la Generalitat Valenciana, i Rhamsés Ripollés, en qualitat d’alcalde de Morella, van abandonar en un calaix”, segons apunten en una nota de premsa.

Així ho ha mantingut el regidor del PP a Morella, Jesús Lecha, qui ha volgut llançar un missatge de “absoluta tranquil·litat” a les famílies perquè “poden confiar en la sensibilitat del nou Consell de Carlos Mazón”.

“Cap dels dos dirigents van fer cap gestió en els primers 7 mesos. Ni el Consell va aprovar el conveni de la residència ni va ordenar la contractació de la segona fase del centre de dia”. “Les seves nul·les gestions demostren quin va ser el seu grau d’implicació: molta propaganda electoral, i zero gestions”, ha declarat Lecha.

“No es van interessar ni van treballar per a aconseguir aprovar i signar el conveni de la residència i la licitació de la segona fase del centre de dia. Però avui poden estar tranquils, tant els treballadors com els usuaris de la residència, ja que el Consell del PP és el que ha aprovat i signat el conveni que permeti atendre les necessitats en temps rècord”.

Així mateix, ha anunciar “l’imminent pagament del 100% de les despeses justificades d’aquest exercici i la reunió que se celebrarà per a treballar el conveni del pròxim exercici”. “No hi ha motius per a la preocupació, com pretén fer creure el PSOE. L’alarma que pretenen generar està afavorida pels veritables culpables d’aquesta situació, el PSPV. Tenen garantit el compromís del Consell en la tramitació de tots dos projectes”, ha rematat el regidor.

Durant els anys del PSOE en el Consell i l’ajuntament, la residència va rebre 1.489.000 euros. “Amb el PP rebrà 1.600.000 euros i el PSPV té la descaradura de qualificar-lo com a retallades, quan s’incrementarà en 111.000 euros, un 7,5%”.

Tal com relata Lecha, “ara generen alarma per un problema que hem heretat per la seva nul·la gestió i callaven quan en anys anteriors, amb tots dos en el poder, es van retardar en el pagament fins a gairebé un any. “El 20% del conveni de 2021 es va abonar al novembre de 2022, gairebé un any després. I el més greu, ho van ocultar als veïns”.

Directe