L’alcalde i la regidora d’Hisenda es reuneixen amb la presidenta de la Diputació

Amb l’objectiu d’enfortir la col·laboració i explorar noves vies de finançament per al desenvolupament del municipi

Durant la reunió, els responsables polítics han abordat diversos temes relacionats amb les vies de finançament disponibles i la possibilitat d’optar a subvencions que impulsen projectes clau per al creixement i el benestar de la ciutadania.

L’alcalde de Benicarló ha destacat la importància d’aquestes converses per identificar aquelles oportunitats que beneficien la nostra ciutat i ha expressat el seu agraïment a la presidenta de la Diputació per la seua disposició a treballar en conjunt per trobar solucions efectives i que beneficien el progrés i milloren la qualitat de vida dels ciutadans.

Les dos parts han acordat continuar amb el diàleg i la col·laboració estreta, treballant de la mà per aprofitar les oportunitats de finançament i establir les bases per a futures col·laboracions.

Després de la reunió a la Diputació, l’alcalde i la regidora han visitat la Fundació Caixa Castelló, propietària de l’Edifici Irta de Benicarló, com una primera presa de contacte de cara a concretar els treballs de millora que s’han de dur a terme a les instal·lacions, on actualment estan ubicades la unitat de respir per a persones malaltes d’alzheimer que gestiona AFA Benicarló i el centre d’atenció per a persones amb dany cerebral sobrevingut que gestiona Ateneu Maestrat.

Directe