Morella ultima la nova pista esportiva exterior amb el formigonat

Este projecte, junt amb les millores de la Piscina, tenen un pressupost de 200.000 euros i l’ajuda del Pla Avança

Morella ultima la nova pista esportiva exterior amb el formigonat

La nova pista esportiva de Morella arranca la recta final dels treballs de construcció amb el formigonat de la zona. Estes tasques es portaran a terme entre avui i demà i, posteriorment, s’equiparà amb el material esportiu, les baranes i altres proteccions necessàries per al seu ús. Finalment, l’Ajuntament de Morella plantarà arbustos i arbres que serviran per a subjectar el terreny inestable sobre el qual s’assenta esta nova infraestructura i donar ombra a la zona. A més, tot i que no estava previst en el projecte inicial, s’han col·locat conduccions subterrànies per a instal·lar enllumenat i un punt d’aigua potable i reg. La pista serà un espai obert 24 hores destinat, principalment, com a zona de jocs per a les xiquetes i xiquets.

La construcció d’esta pista comparteix finançament amb la millora de les instal·lacions de la Piscina Municipal, i compta amb un pressupost de 200.000 euros. Es realitza a través del Pla Avança de la Diputació de Castelló per a la construcció i formigonat i després s’utilitzaran fons propis per a altres acabats i condicionament de tot l’espai on s’ubica.

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha destacat que “avui han començat els treballs de formigonat i s’ha optat per col·locar una bona capa perquè els moviments de terra d’esta zona no afecten a la pista i que dure molts d’anys ja que, des que es va fer el desmonte al mes de febrer ja ha mogut en diversos punts fins a 30 o 40 centímetres”.

L’edil ha explicat que “s’ha aprofitat per a fer un zuncho, el qual no estava previst, i enfortir la pista, així com posar els tubs per on passaran després les instal·lacions de llum i aigua. Tot això encareix un poc l’obra però ens evitarà haver de fer-ho en un futur per un altre punt complicant les instal·lacions”.

Sangüesa ha comentat que “els treballs de formigonat i instal·lació de les baranes acabaran en els pròxims dies i després es faran altres treballs d’adequació de la zona amb un camí d’accés a peu i arbustos que assenten i subjecten el terreny”.

Directe