La consellera Pradas visita les obres de reparació del pont de Forcall

“Hem finalitzat esta actuació en menys de dos mesos, tal com ens vam comprometre amb els alcaldes”

Durant la seua visita als Ports per anunciar que la Generalitat invertirà més de 7 milions d’euros en actuacions de manteniment i millora de les carreteres de la comarca, la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha visitat les obres de reparació del pont de Forcall, una infraestructura que es va veure afectada en l’última DANA i l’import estimat de la qual ha sigut de 500.000 euros. “Hem finalitzat esta actuació en menys de dos mesos, tal com ens vam comprometre amb els alcaldes, per a retornar la normalitat als seus municipis en el mínim temps possible”, ha indicat la consellera.

Els treballs que ha dut a terme la Conselleria han consistit en una primera fase d’estabilització de la zona de trencament mitjançant l’execució de micropuntals per a poder assegurar el terreny i evitar nous lliscaments. Una vegada finalitzats estos treballs, s’ha pogut començar, en condicions adequades de seguretat, l’execució del mur d’escullera ple de formigó per a contenció de la carretera.

Directe