Benassal inverteix 100.000 euros en la renovació d’infraestructura i accesibilitat de dos carrers

Amb aquestes obres es renovarà la infraestructura, el paviment i l'accessibilitat dels carrers Sant Francesc i Torrentil

L’alcaldessa de Benassal, Elia Garcia, juntament amb el regidor d’Obres, David Garcia, s’han reunit amb l’empresa que s’encarregarà de les obres amb les quals es renovarà la infraestructura, el paviment i l’accessibilitat dels carrers Sant Francesc i Torrentil.

El consistori, amb l’ajuda del Pla Avança 2022/2023 de la Diputació de Castelló, invertirà 102.344, 13 euros per realitzar la reforma integral d’aquests carrers. L’adjudicació de les obres es va fer a finals de maig d’aquest any.

Les obres que es duran a terme consistiran en la substitució de les xarxes de sanejament d’aigües que venen de les cases així com les d’aigua potable cap a elles. D’una altra banda, s’instal·larà un nou clavegueram que recollirà millor l’aigua de pluja.

Una vegada s’hagen finalitzat aquestes millores, es recobrirà el carrer amb noves llambordes que milloraran tant la imatge com el trànsit per aquest encreuament entre Sant Francesc i Torrentil.

Pel que fa a l’accessibilitat, les voreres s’eliminaran per facilitar l’accés a totes les persones en qualsevol condició. Aquesta zona estarà senyalitzada amb llambordes de tonalitat diferent, reservada únicament per al pas de vianants. Les obres començaran pròximament. Es prega precaució a veïns i veïnes a l’hora de circular prop de les obres per garantir la seguretat de tothom.

Directe