Licitacions d’obres a Morella, Todolella i Olocau

Les noves licitacions fan referència a treballs d’adequació i millora d’entorns urbans i també forestals.

Licitacions d’obres a Morella, Todolella i Olocau

La Plataforma de Contractació del Sector Públic ha publicat noves licitacions de contractes per a treballs d’adequació i millora d’entorns urbans i també forestals.

Un d’ells és al municipi de la Todolella, per a fer una obra de comunicació entre el centre històric i la zona d’oci, i així millorar l’accessibilitat entre les diferents zones. Concretament, les obres tindran lloc en l’accés al poble entre el carrer Carretera i el carrer Herreria. El contracte ix per un valor estimat de 59.500 euros i amb un termini d’execució de tres mesos. El termini per presentar les ofertes és fins al 18 de setembre.

Per altra banda, també està obert el termini de presentació d’ofertes per a les actuacions de prevenció d’incendis forestals, en aquest cas a Morella. Els treballs consistiran amb treballs de preparació del terreny, de neteja, obres vials i poda d’arbres. El valor estimat del contracte és d’un poc més de 104.000 euros, amb un termini d’execució de 21 dies. El termini per presentar les ofertes està obert fins al pròxim 7 de setembre.

A Olocau es licita l’obra per a l’adequació de camins rurals. La licitació ix per un valor estimat del contracte de poc més de 160 mil euros, i amb un termini d’execució de dos mesos. Les empreses interessades ja poden presentar la seua oferta fins al pròxim 7 de setembre.

Directe