Benassal demana a la Diputació millores de l’edifici sociocultural

L'Ajuntament redactarà un informe de necessitats d'aquest edifici que alberga, entre altres dependències, les oficines del Servei d'Atenció a Municipis

Una nova aula per al mòdul formatiu de gestió forestal, millorar la connexió a internet de les aules de la banda de música, equipament i mobiliari per a poder utilitzar la sala d’actes i una nova porta d’emergència. Són algunes de les necessitats que l’alcaldessa de Benassal, Elia García Colom, ha plantejat aquest matí al diputat provincial de Patrimoni; Ximo Llopis, que ha visitat l’edifici sociocultural de Benassal, propietat de la Diputació de Castelló.

Elia García ha agraït la visita de Llopis i li ha exposat que l’Ajuntament redactarà un informe de necessitats perquè la Diputació puga satisfer-les. L’Ajuntament també ha mostrat el seu compromís per a col·laborar i valorar si es destina un conserge que puga atendre el conjunt de la instal·lació i tot el tràfec que allí es genera.

L’edifici sociocultural alberga, entre altres dependències, les oficines del Servei d’Atenció a Municipis (SEPAM) i les aules d’un taller d’ocupació. Així mateix, els seus espais acullen el mòdul formatiu de gestió forestal que s’imparteix en el municipi, espais formatius per a l’escola de música i altres espais que necessiten ser equipats per a aprofitar totalment la infraestructura.

En la reunió García també ha tractat amb Llopis altres temes que afecten de manera conjunta a la Diputació i el municipi. El propòsit del nou Ajuntament de Benassal és continuar treballant amb la institució provincial per a la millora dels serveis que competeixen a totes dues administracions. “Cooperar és la millor manera de servir a la ciutadania” ha postil·lat Elia Garcia Colom. En la visita han estat presents tècnics, personal del SEPAM i edils.

Directe