Hi ha noves ajudes Leader per al període 2023-2027

El pas previ és presentar la candidatura d'Altmaesports per a, posteriorment, gestionar-les a nivell comarcal

Hi ha noves ajudes Leader per al període 2023-2027

El complexe de la Fàbrica de Giner de Morella acollia una reunió aquest dimarts del Grup d’Acció Local (GAL) AltMaesports Leader per tal de tractar i debatre les futures ajudes europees que poden arribar a les comarques de Els Ports i l’Alt Maestrat. Malgrat l’època de l’any en que s’ha celebrat, la reunió donada la seua importància va comptar amb una important participació.

Les ajudes ‘Leader’ abarquen el periode 2023-2027. El pas previ serà presentar la candidatura que està treballant actualment amb les ajudes europees per a posteriorment, gestionar-les a nivell d’aquestes dues comarques al Nord de Castelló.

Des del Grup d’Accióp Local es treballa per a que totes les idees i projectes puguen ser presentats a les ajudes europees. És per això que es convocava a aquesta reunió de Morella a diferents sectors econòmics i socials.

Les reunions del Grup d’Acció Local ‘Almaesports Leader’ han tingut lloc a Morella per a la comarca dels Ports i a la Torre d’en Besora per a l’Alt Maestrat. Es dipsosa de poc temps i per a això s’han hagut de fer les reunions al mes d’agost.

Han estat moltes les empreses beneficiades amb les ajudes ‘Leader’ a les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat als darrer periode 2014-2020. També es té en compte que hi han projectes que malauradament es queden fora.

José Antonio Cruz és el gerent del GAL Almaesports Leader

Important reunió la celebrada a la Fàbrica de Giner de Morella per part del Grup d’Acció Local ‘Altmaesports Leader’. Després de ser acceptat el Grup d’Acció Local a nivell europeu com a gestor de les ajudes, s’iniciarà tot el procediment al voltant dels projectes que puguen ser subvencionats a les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat.

Directe