Portell millora la xarxa de proveïment d’aigua

L'import dels treballs ha ascendit a 180.000 euros

En les pròximes setmanes finalitzaran les obres d’instal·lació de la canalització subterrània de la xarxa de captació de proveïment d’aigua des del brollador del Mas Cremat fins al depòsit de Covatelles. L’import dels treballs ha ascendit a 180.000 euros IVA inclòs, dels quals l’Ajuntament es deduirà l’IVA i el Pla Avança de la Diputació de Castelló aporta 85.919,13 euros. La diferència fins al cost total ha sigut aportada de fons propis de l’Ajuntament. L’actuació ha consistit en la creació d’una nova conducció des del brollador fins al depòsit, amb un recorregut de 2.820 ml, i la substitució de les connexions entre el brollador i el depòsit amb la conducció.

“La substitució de la xarxa actual d’aigua millora la distribució de la mateixa i evitarà problemes de disponibilitat dels recursos hídrics al poble. A més, ara s’aportarà aigua sense haver d’utilitzar cap bomba addicional i, per tant, sense cost addicional per al poble, ja que l’aigua va des de la font del Mas Cremat, situada en la zona de Cabrelles, fins al depòsit de distribució per decantació” indica l’alcalde, Álvaro Ferrer.

Directe