“Tenim el Consell més ultra de la història, segrestat per l’extrema dreta”

Ximo Puig adverteix que “a la Comunitat Valenciana ja sabem el que pot ocórrer a Espanya el 23J”

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha advertit hui que “en la Comunitat Valenciana ja sabem el que pot ocórrer a Espanya diumenge que ve 23 de juliol” i ha lamentat que “tenim el Consell més ultra de la història segrestat per l’extrema dreta”. Així s’ha manifestat Ximo Puig aquest dijous en declaracions als mitjans després de reunir-se amb els candidats i candidats al Congrés i al Senat per la província d’Alacant, durant les quals ha assenyalat que “cap vot moderat pot anar a l’immoderat de Feijóo aquest 23J” i ha recordat que “el problema en la Comunitat Valenciana i a Espanya no és VOX, és el Partit Popular”.

“Cal anar
a votar”

En aquest sentit, el dirigent socialista ha explicat que “diumenge que ve no cal buscar excuses com va passar en les eleccions autonòmiques, cal anar a votar, pensar en els ciutadans i mirar cap avant” i ha insistit que “en la Comunitat Valenciana ja sabem el que és mirar cap endarrere”. Amb això, Ximo Puig ha assegurat que “el nou Consell està virat cap a la dreta” i ha mostrat la seua preocupació perquè “no siga integrador i no atenga la diversitat de la Comunitat Valenciana”: “Hi ha detalls significatius, des del jurament fins a l’ús de les llengües, un Govern que hui ha defensat la tauromàquia està bastant allunyat de l’interés d’una societat oberta com és la societat valenciana”.

Així mateix, el líder dels socialistes valencians ha afirmat hui que “el PSOE és l’únic partit que garanteix l’ocupació, les pensions i els serveis públics de qualitat al nostre país” i ha defensat que “el futur és mirar cap avant i entendre que no pot existir una societat d’exclusions”. “Estem davant uns dies que són clau per al futur d’Espanya i en els quals la ciutadania ha de ser conscient de la decisió que prenga tenint en compte la realitat dels fets”, ha destacat.

D’altra banda, el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha afirmat que “el debat que va tindre lloc ahir constata que el president Sánchez és el líder d’aquest país, respectat a Europa i que ha aconseguit que aquesta societat avance més enllà” i ha posat en valor que “enfront de les desqualificacions, accions; enfront de la boira, l’acció de Govern i la realitat dels fets”.

Directe